S.C. MEDICUL CASEI S.R.L.

TERMENI SI CONDITII

Utilizarea acestui site implica CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A URMATORILOR TERMENI SI CONDITII:

Vizitarea acestuI site presupune acceptarea intrgrala a cestor termeni si conditii, cerute de administratorii mediculcasei2003.ro

Continutul web-site mediculcasei2003.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate SC MEDICUL CASEI SRL Toate materialele (incluzand, fara limita mediculcasei2003.ro, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al SC MEDICUL CASEI SRL. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului, utilizarealor in scopuri comerciale este interzis.

MEDICUL CASEI SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre mediculcasei2003.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

S.C. MEDICUL CASEI S.R.L.

Bucuresti

CONTACT

E-mail: mediculcasei2003@yahoo.com

Website: www.mediculcasei2003.ro